Lerdueskydning i Nordjylland – Tæt på Aalborg!

Som noget nyt kan I prøve lerdueskydning hos Koldkærgård Ranch. Vi har en af de bedste lerduebaner herhjemme, der gør det muligt at være helt op til fem spillere på én gang. Det sætter rammerne for, at I kan konkurrere mod hinanden. Det er op til jer selv, om I vælger at konkurrere om æren, eller om der står noget mere på spil.

 

Det eneste vi beder om hos Koldkærgård Ranch er, at I finder jeres konkurrencegen og vindermentalitet frem. Det får I nemlig brug for. Med vores beliggenhed i Hals centralt i Nordjylland og med kort afstand til Aalborg, er det let at komme til og fra vores bane.

Hvordan foregår lerdueskydning?

Lerdueskydning går ud på at skyde lerduer, der automatisk slynges ud i luften, med et haglgevær. Det er en skydedisciplin, der kræver en høj grad af præcision og kontrol, hvilket betyder, at det kræver stor koncentration fra jeres side. Det er en oplagt aktivitet til arrangementer af både privat – og erhvervsmæssig karakter, fordi det er en aktivitet, hvor I er flere, der kan deltage på én gang, og som sætter snakken godt i gang.

Find dit indre konkurrencemenneske frem

Lerdueskydning kan både laves sammen med venner, familie og kollegaer. Især er det oplagt, hvis I er vilde med at konkurrere, og hvis I ønsker en anderledes aktivitet, som I garanteret ikke har prøvet før. Det er svært at undgå at finde sit indre konkurrencemenneske frem, når man får haglgeværet i hånden, og når man kan mærke adrenalinen pumpe i hele kroppen, mens man venter på, at lerduerne sendes afsted.

 

Vores bane er bygget, så der er plads til hele fem spillere på én gang, som skyder fra forskellige vinkler. Udover muligheden for at konkurrere giver lerdueskydning jer også mulighed for socialt samvær, fordi det er en aktivitet, I kan være fælles om.

Kontrolleret action på Danmarks fedeste lerduebane

Hos Koldkærgård Ranch har vi Danmarks fedeste lerdue bane, som vi er stolte af at kunne tilbyde vores gæster. Udover at banen er én af de absolut fedeste, har vi også et splinternyt Laser Lerdue system, som er hundrede procent identisk med de systemer, der bruges i professionel lerdueskydning. For jer betyder dette, at I får en god og autentisk oplevelse, og at der er sat alle sejl ind for, at I får en oplevelse, I sent vil glemme. Selvom lerdueskydning involverer haglgevær og ammunition, er der ingen grund til bekymring, når I besøger vores bane. Vi garanterer nemlig, at vi har helt styr på sikkerheden både på og uden for banen.

Book en tid med det samme

Vi garanterer, at lerdueskydning på Koldkærgård Ranch er værd at prøve. Hvis det lyder som noget for jer, kan I booke en tid hos os med det samme. Når dette er gjort, skal I ikke sørge for andet end at møde op på dagen – så sørger vi for resten. I kan kontakte os på telefon 98 25 39 69 for at booke en tid. På samme telefonnummer kan I også stille os de eventuelle spørgsmål, I måtte have.

Aktiviteter

Gå bare amok – vi siger ingenting!

Har du spørgsmål?