console.log("Hej Anders, fra header");
Facebook

Afhold firmaarrangementer i Nordjylland

Koldkærgård Ranch er et ikke helt almindeligt kursus-, konference- og aktivitetscenter. Her får I nemlig lov til at passe jer selv og gøre, som I har lyst til. Men selvfølgelig hjælper vi jer på plads og med alt det praktiske som velkomst, indkvartering, teknik, kaffe, kager, frugt, borddækning, mad, servering, opvask, oprydning, bar, drikkevarer og hvad I ellers kunne ønske og drømme om – og derudover bor vi selv på ranchen og er derfor til stede 24/7.

Udvikling af virksomheder i naturskønt område tæt på Aalborg

Koldkærgård Ranch er det oplagte sted, når virksomhedens bestyrelse, ledelse og/eller medarbejdere trænger til at arbejde sammen og mere intenst med udvikling – i fred og ro og midt i et af Nordjyllands mest naturskønne områder tæt på Aalborg og Limfjorden.

Teamwork, temaer, konferencer, fester – alt kan lade sig gøre

Ranchen har mange forskellige lokaler og faciliteter, som kan bruges til alle mulige formål; gruppearbejde, teamwork, plenum, aktiviteter, fester, underholdning, kokkeskole og meget mere – og vi hjælper gerne me at dekorere og indrette lokalerne, så de matcher alt fra temaer til specifikke formål, aktiviteter og evt. højtider. På Koldkærgård Ranch kan alt nemlig lade sig gøre!

Menuer med friske kvalitetsråvarer inspireret af vores gæster

På Koldkærgård Ranch spiser vi også godt. Vores team af freelance kokke sammensætter menuer og buffeter efter jeres ønsker – gerne med fokus på specielle temaer som grill, inspiration fra andre lande eller med lokalt og nordjysk fokus – og altid med udgangspunkt i årstidernes friske kvalitetsråvarer. Vi hjælper også med at sammensætte vinmenuer, ligesom vi tilbyder at servere specialøl efter jeres ønsker.

Pas jer selv – på den eksklusive og gode måde

Når I booker Koldkærgård Ranch til et firmaarrangement, kursus, en konference, fest eller lignende, råder I eksklusivt over ranchens lokaler, som vi indretter efter jeres ønsker og behov. Især er vores fleksible konferencelokale oplagt at gøre brug af, da det kan rumme op til 70 personer – og derudover indrettes, så det matcher både store og små grupper.

Koldkærgård Ranch kan indrettes efter jeres ønsker

Barområde og spisestue er også attraktive lokaler, der kan bruges aktivt i løbet af dagen. Om aftenen fungerer de til servering og efter spisning fx til et afslappende spil dart eller bordfoldbold.

Når der skal være fest, arrangerer vi gerne en bar med professionel bartender samt musik og dansegulv i lokalerne. Og når festen er slut, er der ikke langt til vores 38 sengepladser fordelt på 1 suite med bad, toilet, køkken og TV, 8 dobbeltværelser med bad og toilet, 6 dobbeltværelser med bad og toilet på gangen samt 1 luksus sommerhus med 4 dobbeltværelser med tilhørende toilet og bad.

Teambuilding med udfordrende aktiviteter – både ude og inde

Koldkærgård Ranch tæt på Aalborg egner sig perfekt til teambuilding, fordi vi har et stort udvalg af udfordrende aktivitetsmuligheder inde som ude. Blandt de mest populære udendørsaktiviteter er paintball, teambuilding, langsavning, hesteskokast, rodeotyr, bue & pil, lerdueskydning, putting green og boldspil. Indendøre er det – udover de aktiviter, som I selv medbringer og står for; kokkeskole, vin- & ølsmagning, dart og bordfodbold. Det er også muligt at afholde julefrokost med overnatning, på ranchen!

Temaarrangementer langt udover det sædvanlige

Udover at være velegnet til teambuilding, der ryster jer sammen, er Koldkærgård Ranch også perfekt til temaarrangementer, som matcher jeres specielle events. Antallet af lokaler, størrelsen af ranchen – både inde og ude – samt det faktum, at i 100 % selv råder over stedet under jeres ophold betyder, at det er muligt at dekorere og omdanne ranchen til lige, hvad I ønsker. Vi hjælper selvfølgelig gerne med alt det praktiske, og forstyrrer kun når og hvis, I har brug for vores hjælp.

Omgivelser, aktiviteter og faciliteter der tvinger alle til at tænke ud af boksen

På Koldkærgård Ranch hører vi ofte fra vores gæster, at de får mere ud af arrangementerne hos os, fordi vores omgivelser og aktiviteter inspirer til at agere anderledes, turde give los og slippe de vante forestillinger og dermed skaber de mest optimale og kreative betingelser for at tænke ud af boksen.

HUSK!

Vi tilbyder også overnatning i forbindelse med vores aktiviteter.

Læs mere

Følg os på instagram

@kr-ranch
Se flere... Følg os på instagram
console.log("Hej Anders, fra footer");