Kontakt os ganske uforpligtende HER!
Find os på Skovsgårdsvej 112, 9370 Hals

Teambuilding

Teambuilding for erhverv nær Aalborg

Et teambuildingophold sammen med din bestyrelse, ledelse og/eller dine medarbejdere og kolleger på Koldkærgård Ranch er altid en oplagt mulighed for at tænke både store tanker og ud af boksen, udvikle og være innovative så I kan komme styrket videre og være rustet til konkurrencen og de mange udfordringer, der konstant opstår i jeres marked.

Udvikl nye og positive sider

Med ranchens mange tilbud om fysiske aktiviteter som paintball, lerdueskydning, rodeotyr, bue & pil eller boldspil bliver I kastet ud i uvante og uprøvede situationer, hvor I oplever nye sider af både jer selv og jeres kolleger og medarbejdere. Dette giver samlet set mere styrke til at samarbejde og udvikle virksomheden i fremtiden.

Skab styrke og sammenhold med teambuilding

Teambuilding skaber, via en række øvelser og aktiviteter, både bedre sammenhold og en stærkere kultur i virksomheden. Dette kan være med til at påvirke jeres resultater positivt, når I vender tilbage til hverdagen, arbejdsdagen og de vante omgivelser.

Teambuilding kan foregå som et længerevarende ophold på ranchen, men det kan også foregå over en enkelt dag. Er I ikke til fysiske aktiviteter, er vores aktiviteter putting, vinsmagning, ølsmagning, kokkeskole også oplagte aktiviteter og godt indhold til teambuilding.

Tænk ud af boksen

På Koldkærgård Ranch hører vi ofte fra vores gæster, at de får mere ud af arrangementerne hos os.  Vores omgivelser og aktiviteter inspirerer til at agere anderledes så man tør at give los og komme af de vante forestillinger. Dermed får vi skabt de mest optimale og kreative betingelser for vores deltagerer til at tænke ud af boksen.

Når I booker Koldkærgård Ranch tæt på Aalborg til et firmaarrangement, kursus, en konference, fest eller lignende, råder I eksklusivt over ranchens lokaler. Her indretter vi lokalerne efter jeres ønsker og behov. Vores konferencelokale er oplagt til at gøre brug af, da det kan rumme op til 70 personer.  Derudover kan de indrettes, så det matcher både store og små grupper.

Menuer med friske kvalitetsråvarer

På Koldkærgård Ranch spiser vi også godt. Vores team af kokke sammensætter menuer og buffeter efter jeres ønsker – gerne med fokus på specielle temaer som grill, inspiration fra andre lande eller med lokalt og nordjysk fokus. Vi tager udgangspunkt i årstidernes friske råvarer.

Vi hjælper også med at sammensætte vinmenuer, ligesom vi tilbyder at servere specialøl efter jeres ønsker.

Koldkærgård Ranch kan indrettes efter jeres ønsker

Barområde og spisestue er også attraktive lokaler, der kan bruges aktivt i løbet af dagen. Om aftenen fungerer de til servering og efter spisning fx til et afslappende spil dart eller bordfoldbold.

Når der skal være fest, arrangerer vi gerne en bar med professionel bartender samt musik og dansegulv i lokalerne. Når festen slutter, er der ikke langt til vores 38 sengepladser. Sengepladserne er fordelt på 1 suite med bad, toilet, køkken og TV. Hos Koldkærgård Ranch har vi 8 dobbeltværelser med bad og toilet, 6 dobbeltværelser med bad og toilet på gangen samt 1 luksus sommerhus med 4 dobbeltværelser med tilhørende toilet og bad.

 

Kontakt os her