Facebook

Teambuilding for erhverv nær Aalborg

Et teambuildingophold sammen med din bestyrelse, ledelse og/eller dine medarbejdere og kolleger på Koldkærgård Ranch er altid en oplagt mulighed for at tænke både store tanker og ud af boksen, udvikle og være innovative så I kan komme styrket videre og være rustet til konkurrencen og de mange udfordringer, der konstant opstår i jeres marked.

Udvikl nye og positive sider

Med ranchens mange tilbud om fysiske aktiviteter som paintball, lerdueskydning, rodeotyr, bue & pil eller boldspil bliver I kastet ud i uvante og uprøvede situationer, hvor I oplever nye sider af både jer selv og jeres kolleger og medarbejdere – og som samlet set giver mere styrke til at samarbejde og udvikle virksomheden i fremtiden.

Skab styrke og sammenhold med Teambuilding

Teambuilding skaber, via en række øvelser og aktiviteter, både bedre sammenhold og en stærkere kultur i virksomheden, og som kan påvirke jeres resultater positivt, når I vender tilbage til hverdagen, arbejdsdagen og de vante omgivelser.

Teambuilding kan foregå som et længerevarende ophold på ranchen, men det kan også foregå over en enkelt dag. Er I ikke til fysiske aktiviteter, er vores aktiviteter putting, vinsmagning, ølsmagning, kokkeskole også oplagte aktiviteter og godt indhold til teambuilding.

Tænk ud af boksen

På Koldkærgård Ranch hører vi ofte fra vores gæster, at de får mere ud af arrangementerne hos os, fordi vores omgivelser og aktiviteter inspirer til at agere anderledes, turde give los og slippe de vante forestillinger og dermed skaber de mest optimale og kreative betingelser for at tænke ud af boksen.

Når I booker Koldkærgård Ranch tæt på Aalborg til et firmaarrangement, kursus, en konference, fest eller lignende, råder I eksklusivt over ranchens lokaler, som vi indretter efter jeres ønsker og behov. Især er vores fleksible konferencelokale oplagt at gøre brug af, da det kan rumme op til 70 personer – og derudover indrettes, så det matcher både store og små grupper.

Menuer med friske kvalitetsråvarer

På Koldkærgård Ranch spiser vi også godt. Vores team af kokke sammensætter menuer og buffeter efter jeres ønsker – gerne med fokus på specielle temaer som grill, inspiration fra andre lande eller med lokalt og nordjysk fokus – og altid med udgangspunkt i årstidernes friske kvalitetsråvarer.

Vi hjælper også med at sammensætte vinmenuer, ligesom vi tilbyder at servere specialøl efter jeres ønsker.

Koldkærgård Ranch kan indrettes efter jeres ønsker

Barområde og spisestue er også attraktive lokaler, der kan bruges aktivt i løbet af dagen. Om aftenen fungerer de til servering og efter spisning fx til et afslappende spil dart eller bordfoldbold.

Når der skal være fest, arrangerer vi gerne en bar med professionel bartender samt musik og dansegulv i lokalerne. Og når festen er slut, er der ikke langt til vores 38 sengepladser fordelt på 1 suite med bad, toilet, køkken og TV, 8 dobbeltværelser med bad og toilet, 6 dobbeltværelser med bad og toilet på gangen samt 1 luksus sommerhus med 4 dobbeltværelser med tilhørende toilet og bad.

HUSK!

Vi tilbyder også overnatning i forbindelse med vores aktiviteter.

Læs mere

Følg os på instagram

@kr-ranch
Se flere... Følg os på instagram