Teambuilding for erhverv nær Aalborg

Et teambuildingophold sammen med din bestyrelse, ledelse og/eller dine medarbejdere og kolleger på Koldkærgård Ranch er altid en oplagt mulighed for at tænke både store tanker og ud af boksen, udvikle og være innovative så I kan komme styrket videre og være rustet til konkurrencen og de mange udfordringer, der konstant opstår i jeres marked.

 

Teambuilding udvikler nye og positive sider

Med ranchens mange tilbud om fysiske aktiviteter som paintball, lerdueskydning, rodeotyr, bue & pil eller boldspil bliver I kastet ud i uvante og uprøvede situationer, hvor I oplever nye sider af både jer selv og jeres kolleger og medarbejdere – og som samlet set giver mere styrke til at samarbejde og udvikle virksomheden i fremtiden.

 

Skab styrke og sammenhold

Teambuilding skaber, via en række øvelser og aktiviteter, både bedre sammenhold og en stærkere kultur i virksomheden, og som kan påvirke jeres resultater positivt, når I vender tilbage til hverdagen, arbejdsdagen og de vante omgivelser.

 

Teambuilding kan foregå som et længerevarende ophold på ranchen, men det kan også foregå over en enkelt dag. Er I ikke til fysiske aktiviteter, er vores aktiviteter putting, vinsmagning, ølsmagning, kokkeskole også oplagte aktiviteter og godt indhold til teambuilding.

 

Tænk ud af boksen

På Koldkærgård Ranch hører vi ofte fra vores gæster, at de får mere ud af arrangementerne hos os, fordi vores omgivelser og aktiviteter inspirer til at agere anderledes, turde give los og slippe de vante forestillinger og dermed skaber de mest optimale og kreative betingelser for at tænke ud af boksen.

 

Pas jer selv – på den eksklusive og gode måde

Når I booker Koldkærgård Ranch tæt på Aalborg til et firmaarrangement, kursus, en konference, fest eller lignende, råder I eksklusivt over ranchens lokaler, som vi indretter efter jeres ønsker og behov.

 

Især er vores fleksible konferencelokale oplagt at gøre brug af, da det kan rumme op til 70 personer – og derudover indrettes, så det matcher både store og små grupper.

 

Teamwork, temaer, konference og fester

Ranchen har mange forskellige lokaler og faciliteter, som kan bruges til alle mulige formål; gruppearbejde, teamwork, plenum, aktiviteter, fester, underholdning, kokkeskole og meget mere – og vi hjælper gerne me at dekorere og indrette lokalerne, så de matcher alt fra temaer til specifikke formål, aktiviteter og evt. højtider. På Koldkærgård Ranch kan alt nemlig lade sig gøre.

 

Menuer med friske kvalitetsråvarer

På Koldkærgård Ranch spiser vi også godt. Vores team af kokke sammensætter menuer og buffeter efter jeres ønsker – gerne med fokus på specielle temaer som grill, inspiration fra andre lande eller med lokalt og nordjysk fokus – og altid med udgangspunkt i årstidernes friske kvalitetsråvarer.

 

Vi hjælper også med at sammensætte vinmenuer, ligesom vi tilbyder at servere specialøl efter jeres ønsker.

 

Koldkærgård Ranch kan indrettes efter jeres ønsker

Barområde og spisestue er også attraktive lokaler, der kan bruges aktivt i løbet af dagen. Om aftenen fungerer de til servering og efter spisning fx til et afslappende spil dart eller bordfoldbold.

 

Når der skal være fest, arrangerer vi gerne en bar med professionel bartender samt musik og dansegulv i lokalerne. Og når festen er slut, er der ikke langt til vores 38 sengepladser fordelt på 1 suite med bad, toilet, køkken og TV, 8 dobbeltværelser med bad og toilet, 6 dobbeltværelser med bad og toilet på gangen samt 1 luksus sommerhus med 4 dobbeltværelser med tilhørende toilet og bad.

Hør mere om Teamwork

Planlæg teamwork med din virksomhed på Koldkærgård Ranch. Kontakt os på 98 25 39 69 eller udfyld formularen til højre.

Aktiviteter

Få inspiration til teambuildings aktiviteter.

Har du spørgsmål?