Skip to main content

Brug ranchen til madlavning og teambuilding

På Koldkærgård Ranch i nærheden af Aalborg tilbyder vi muligheden for at deltage i en kokkeskole med vores dygtige kokketeam, der året rundt styrer køkkenet på Koldkærgård Ranch. Vores kokkeskole består af et eksklusivt og intimt madlavningskursus, hvor I får lov til at lave lækker mad og får tips til madlavning. Til slut skal maden selvfølgelig nydes sammen.

Vores kokkeskole giver en anderledes og ny måde at være sammen på, og det er et oplagt arrangement til samvær med familien eller til anderledes og udfordrende underholdning med vennerne. Det er også et oplagt arrangement til teambuilding eller lignende firmaarrangementer eller til en afdæmpet og intim polterabend.

Find jeres indre kok frem

Med en tur i vores kokkeskole får I et madlavningskursus, som finder jeres indre kok frem. Kokkeskolen giver jer nemlig mulighed for at prøve at stå i lære som kok en enkelt dag. Dette giver jer mulighed for at arbejde med lækre fødevarer af god kvalitet, at dufte og smage til grøntsager, I aldrig har tilberedt før samt at lære kokketricks fra gode læremestre.

I bliver sat ind i et miljø, hvor tempoet til tider kan gå højt, men I kommer også til at opleve, hvor meget kærlighed der kan lægges i madlavning. Og det bedste af det hele er, at I afslutningsvis får lov til at spise maden i fællesskab.

Hyggeligt samvær i højsædet

Vores kokkeskole er ikke autoriseret, men er skabt til hygge og socialt samvær for vores gæster. At lave mad er nemlig én af de ting, der binder folk sammen. Vores intime madlavningskursus foregår i et forholdsvis roligt tempo, hvor der bruges tid på at udeføre madlavningen korrekt, og hvor der næres stor kærlighed til hver enkelt råvare. Mens maden steger, er der tid til, at I kan snakke samme over et glas vin eller en kold øl. Også når I er færdige med madlavningen, er der tid til samvær og hygge. Her får I nemlig lov til at spise jeres mad sammen, hvilket giver masser plads til samvær og gode samtaler.

Få inspiration til køkkenet

Udover at I får hyggeligt samvær og en anderledes oplevelse, giver en tur i vores kokkeskole jer et komprimeret madlavningskursus og inspiration til fremtidig madlavning, som I kan tage med jer hjem. Denne får I af vores dygtige og erfarne kokke.

Hvis I slår ørene ud, kan I være sikre på at gå fra kokkeskolen med meget mere viden, end I kunne forestille jer. Undervejs bliver I skænket et glas vin, mens kokken vejleder jer igennem en hyggelig og social aften.

Instagram