Skip to main content

Hvis I ønsker at planlægge vinsmagning eller ølsmagning, tilbyder vi begge dele hos Koldkærgård Ranch.

Ikke nok med at vores naturrige omgivelser sørger for en oplevelse, der er udover det sædvanlige, gør vores samarbejde med nogle af Danmarks bedste vinimportører det også til en fremragende vinoplevelse.

Kendetegnende for både vores vinsmagning og ølsmagning er, at I – udover at smage på en masse forskellig vin og øl – får en masse viden og information omkring hver enkelt genstand, I smager på. Vi er beliggende i Hals i nærheden af Aalborg, hvilket gør det let at kommet til vores ranch, uanset hvor i landet I kommer fra.

Firmaarrangement eller polterabend med øl- og vinsmagning

Ølsmagning og vinsmagning er en oplagt aktivitet til et firmaarrangement eller en polterabend, fordi det er en afslappende og hyggelig oplevelse, hvor man har mulighed for at tale sammen. Det er et godt arrangement at starte med, hvis stemningen skal løsnes op, men det er også en god idé at foretage senere på dagen, hvis man skal dyrke fysisk aktivitet først, hvor der ikke skal være alkohol i blodet.

Øl- og vinsmagning kan planlægges som den eneste aktivitet hos os, men det kan med fordel kombineres med spisning i vores spisestue eller et længerevarende ophold på vores ranch.

Forkæl smagsløgene

Både ølsmagning og vinsmagning er arrangementer, der forkæler smagsløgene. Det sikrer jer en aften med mange forskellige smagsoplevelser, som vil pirre jeres smagsløg på forskellig vis, og som I sent vil glemme. Vores samarbejde med dygtige importører af vin og øl indhyller jer i øllets og vinens verden via deres kyndige vejledning, mens de giver jer også en masse information og viden, som I kan bruge, når I skal købe øl eller vin fremover.

Hvis I ønsker at forkæle jeres smagsløg yderligere, kan I afslutte øl – og vinsmagningen af med mad lavet af vores professionelle kokke, som byder på kulinariske oplevelser i form af en amerikansk western buffet, en detaljeret gourmet menu eller andre udsøgte retter.

Et luksuriøst arrangement

Vores øl- og vinsmagning er en luksuriøs og eksklusiv oplevelse. Det er et oplagt arrangement at afholde, hvis du vil forkæle dine medarbejdere, hvis vennegruppen skal lave noget anderledes sammen, eller hvis I skal kickstarte en julefrokost på en utraditionel måde. Det er vores mest luksuriøse aktivitet, hvorfor det er en god aktivitet at vælge, hvis forkælelse skal være i højsædet. Øl- og vinsmagningen foregår i rolige og afdæmpede omgivelser, hvilket giver jer en perfekt anledning til hyggelig samtale undervejs.

Instagram