Skip to main content

Selskaber

Afhold privat selskab i festlokaler tæt på Aalborg

Koldkærgård Ranch er et hyggeligt landsted i naturskønne omgivelser, hvilket gør stedet oplagt til at afholde et privat selskab såsom barnedåb, konfirmation, bryllup, fødselsdagsfest eller julefrokost. Ranchen er udsmykket i klassisk ranchstil, hvilket giver en tryg, hyggelig og anderledes stemning til det arrangement, der skal afholdes. Vi er beliggende i Nordjylland i nærheden af Aalborg, hvilket gør det let at komme til og fra festen. På ranchen findes mange forskellige lokaler, som er oplagte til afholdelsen af et privat selskab, uanset hvilken form for selskab det drejer sig om.

Festlokaler på Koldkærgård Ranch

Koldkærgård Ranch er det perfekte sted at holde fest, fordi vores omgivelser og lokaler kan rumme mange mennesker, men også fordi lokalernes udsmykning giver festen en særlig karakter. Uanset om det er barnedåb, bryllup eller en fødselsdagsfest, du skal afholde, er vores spisestue ideel til formålet. Du kan nemlig indrette den som du vil.

Efterfølgende kan du og dine gæster tage vores barstue i brug, hvis der skal skrues op for festen med drinks lavet af en privat bartender, eller hvis du ønsker et sted, hvor der er mulighed for at snakke sammen i roligere omgivelser.

Lokaler til alle anledninger

Vi har mange forskellige lokaler på Koldkærgård Ranch, som på hver deres måde er velegnede til et privat selskab. Vores store spisesal kan rumme op til 65 gæster, mens vores barstue er ideel til afslappede arrangementer, da denne kan bruges til at spille pool, dart, bordfodbold og andre sociale aktiviteter.

Derudover har vi et konferencerum, to opholdsrum, et bibliotek og et udendørs bålsted, som kan tages i brug. Er du i tvivl om, hvilket eller hvilke lokaler du bør vælge, kan du altid kontakte os – vi hjælper gerne med at finde det lokale, der er mest velegnet til din fest.

Fødselsdag og reception

Med unik atmosfære og hyggelig indretning er Ranchen ideel til fest. Vi sammensætter menu, vine, borddækning og alt praktisk i samråd med jer. Kontakt os og få en uforpligtende snak om jeres næste arrangement. I råder over Ranchen eksklusivt ved booking.

Nyd festen og lad os hjælpe med planlægningen

Når du booker et selskab hos os, hjælper vi gerne til med planlægningen. Dette gør vi, fordi vi har stor erfaring med planlægning, men også fordi det giver dig en bedre mulighed for at være en del af festen. Du slipper nemlig for at bekymre dig om, om alt nu forløber, som det skal. Det sørger vi for, at det gør.

Vi hjælper med alt fra borddækning og sammensætning af menu til planlægning af aktiviteter for dig og dine gæster. Op til festen er vi i dialog med dig, så vi er helt sikre på, at festen bliver præcis, som du ønsker den.

Om lokalerne

Spisesalen kan indrettes efter jeres behov med op til 65 gæster. Ranchen har desuden en hyggelig bar-stue hvor der kan spilles pool, dart og bordfodbold, læs mere om vores faciliteter her. Når din fest nærmer sig sin afslutning, kan vi med vores 38 sengepladser tilbyde dine gæster overnatning på gården, så ingen behøver at køre hjem.

Fest med mulighed for overnatning – fest til den lyse morgen

Er der brug for overnatning, tilbyder vi også overnatning til 38 overnattende gæster. Muligheden for overnatning er en god idé, hvis du skal afholde et bryllup, en fødselsdagsfest eller en julefrokost, som slutter sent, og hvor gæsterne indtager drikkevarer, der afholder dem fra at køre bil. Muligheden for at lade gæsterne overnatte er også god, hvis du har et ønske om, at festen skal vare længe, eller hvis gæsterne kommer langvejsfra. Også om morgenen er det rart at stå op med sine gæster, fordi det giver en god afslutning på festen.

Har du spørgsmål til, hvordan vi kan være behjælpelige med at afholde din næste fest, kan du kontakt os eller benytte kontaktformularen for at høre nærmere.

Instagram