Skip to main content

Paintball bane i Nordjylland – tæt på Aalborg

Du løber ud på paintball banen helt alene. Dit adrenalin pumper i kroppen, pulsen er høj, du er helt tør i munden – og du er spændt til det yderste. Pludselig fornemmer du en skygge bagfra, du vender dig lynhurtigt om, når ikke at tage ordentligt sigte og damn it du er ramt af en en af modstandernes paintballkugler.

Godt gået Rambo – din paintball taktik spiller max
Men du er hurtigt på banen igen, og nu er du farlig. Pludselig virker paintball ikke kun som en leg, nu vil du have hævn. Din taktik virker, du skyder løs, spreder skræk og forvirring omkring dig – og pludselig, som en anden sniper, er du væk – gemt bag en stor halmballe. Godt gået Rambo. Modstanderne er gået i baghold, og nu du – og resten af dit team, pløkke dem ned en efter en. Men så er det, du fornemmer en ny skygge bag dig …

Safety first – og så bliver det spændende
Paintball på Koldkærgård Ranch tæt på Aalborg handler om den totale action og intens spænding. Vi har det vildeste paintball gear, hvor du er godt pakket ind i en sej camouflagedragt – og med hjelmen på plads og visiret trukket godt ned for ansigtet er du klar til kamp.

For her er sikkerheden også i top, udstyret er nyt og top kvalitet – og det bliver løbende tjekket og justeret, så alt spiller max. I får selvfølgelig det hele med i prisen.

Naturtro paintballbane fuld af overraskelser
Banen er flot bygget op med masser af gemmesteder, overraskelser i naturtro omgivelser, der er ikke sparet på noget.

Den er perfekt til alle typer af paintball games – uanset om virksomheden er på seriøs teambuilding, du har inviteret familie og venner er på en anderledes fødselsdag og vil lege, jeres polterabend skal speedes op og/eller I vil overraske jeres gæster til brylluppet med en dyst og lidt action efter kaffen.

Uden mad og drikke duer helten ikke

Koldkærgård Ranch Paintball i Nordjylland tæt på Aalborg har det hele – og vi kan tilbyde det hele. Også forplejning – lige fra snacks, kolde øl, grillbakker, kaffe, kager og meget mere. Spørg endelig løs, så finder vi en løsning. Og som gæster på Koldkærgård Ranch har I selvfølgelig mulighed for at benytte jer af alle vores andre aktiviteter og faciliteter, fx den hyggelige bålplads med mulighed for at grille, og give den fuld gas der også – men som nævnt, det kan vi altid tale om, når I ringer og bestiller tid til at spille paintball.

Instagram