Skip to main content

BRYLLUPSFEST

Bryllupsfest med overnatning

Koldkærgård Ranch er et hyggeligt og klassisk landsted i smukke naturskønne omgivelser tæt på Aalborg, moderne indrettet karakterfuldt og med masser af autentisk og hyggelig western-stemning – og med masser af plads til bryllupsfester og festligheder både ude og inde.

Plads til jeres bryllupsgæster – også overnatning

På Koldkærgård Ranch byder vi indenfor med stil – og så er vi alligevel helt nede på jorden, hvor alle kan være med. Vores mål er, at vores gæster altid skal føle sig trygge og godt tilpas – og at de vil opleve masser af smil, gæstfrihed og overskud.

Udover festlokaler og aktiviteter tilbyder vi også overnatning til 38 personer på ranchen samt hjælper med at finde overnatningsplads til evt. flere gæster i det nærliggende sommerhusområde.

Bryllupsfesten er en af livets dejligste fester

På Koldkærgård Ranch kan alt lade sig gøre, det er kun et spørgsmål om fantasi, planlægning og en stærk vilje til at få ting til at lykkes – også når det gælder jeres bryllup.

Vi ved at det er den største fest af alle, og derfor betyder det utroligt meget for os at vide, hvad I mest af alt ønsker jer. Kontakt os for en uforpligtende snak, hvor I også kan få et overblik over ranchen og dens mange muligheder.

På baggrund af jeres ønsker og inputs, sender vi et forslag – og kan I lide vores tanker og ideer, mødes vi igen og taler flere detaljer evt. sammen med en af vores kokke.

Vi indretter og dekorerer
festlokalerne efter jeres ønsker

Koldkærgård Ranch har flere typer af lokaler, som kan indrettes og dekoreres efter behov og ønsker. Vi har en stor spisestue med plads til 70 personer samt tilhørende barområde, som igen kan inddrages alt efter ønsker og behov fx med bartender, band og dansegulv eller til stilleområde, hvor der kan snakkes og hygges – alternativt kan der spilles pool, dart, bordfodbold og/eller andre aktiviteter. Udover de nævnte muligheder tilbyder vi konferencerum, to opholdsrum, et bibliotek og et udendørs bålsted.

Stil endelig spørgsmål om jeres bryllupsfest

Vi har lang erfaring med at planlægge og koordinere større fester og selskaber i samarbejde med vores gæster. Vi hjælper gerne med at svare på alle mulige slags spørgsmål og bekymringer i forhold til den kommende begivenhed. I må endelig bare spørge løs. Vi ved, hvor meget denne store dag betyder for jer.

På Koldkærgård Ranch er vi hele tiden med på sidelinjen – fra velkomst til godnat

Vi hjælper med alt fra indretning af lokaler, dekorationer, borddækning og sammensætning af menu plus planlægning af eventuelle aktiviteter for jer og jeres gæster. Op til festen er vi løbende i dialog med jer, så vi er helt sikre på, at bryllupsfesten bliver præcis så skøn, som I ønsker den. Og under festen står vi selvfølgelighed til rådighed med alt, hvad I måtte ønske.

Sov sødt når bryllupsfesten er vel overstået

På Koldkærgård Ranch har vi plads til 38 overnattende gæster. Så når enten I eller gæsterne er trætte, er der ikke langt til sengepladserne fordelt på 1 brudesuite med bad, toilet, køkken og TV, 8 dobbeltværelser med bad og toilet, 6 dobbeltværelser med bad og toilet på gangen samt 1 luksus sommerhus med 4 dobbeltværelser med tilhørende toilet og bad. Derudover kan vi evt. hjælpe med at finde plads i det nærliggende sommerhusområde.

Instagram