Privat

Bryllupsfest

Stil endelig spørgsmål om jeres bryllupsfest
Vi har lang erfaring med at planlægge og koordinere større fester og selskaber i samarbejde med vores gæster. Vi hjælper gerne med at svare på alle mulige slags spørgsmål og bekymringer i forhold til den kommende begivenhed. I må endelig bare spørge løs. Vi ved, hvor meget denne store dag betyder for jer.
På Koldkærgård Ranch er vi hele tiden med på sidelinjen – fra velkomst til godnat
Vi hjælper med alt fra indretning af lokaler, dekorationer, borddækning og sammensætning af menu plus planlægning af eventuelle aktiviteter for jer og jeres gæster. Op til festen er vi løbende i dialog med jer, så vi er helt sikre på, at bryllupsfesten bliver præcis så skøn, som I ønsker den. Og under festen står vi selvfølgelighed til rådighed med alt, hvad I måtte ønske.
Sov sødt når bryllupsfesten er vel overstået
På Koldkærgård Ranch har vi plads til 38 overnattende gæster. Så når enten I eller gæsterne er trætte, er der ikke langt til sengepladserne fordelt på 1 brudesuite med bad, toilet, køkken og TV, 8 dobbeltværelser med bad og toilet, 6 dobbeltværelser med bad og toilet på gangen samt 1 luksus sommerhus med 4 dobbeltværelser med tilhørende toilet og bad. Derudover kan vi evt. hjælpe med at finde plads i det nærliggende sommerhusområde.
Previous slide
Next slide