Privat

Konfirmationsfest

Bare kom med gode ideer til jeres konfirmationsfest – vi elsker udfordringer
Vi har lang erfaring med at planlægge fester i samarbejde med vores gæster. Vi hjælper gerne med at svare på alle mulige slags spørgsmål og bekymringer i forhold til den kommende begivenhed – uanset hvor skøre og sære, I tænker de er. Spørg endelig løs, vi har masser af erfaring og vi er altid fulde af gode ideer.
På Koldkærgård Ranch er vi hele tiden med på sidelinjen
Vi hjælper med alt fra indretning af lokaler, dekorationer, borddækning og sammensætning af menu plus planlægning af eventuelle aktiviteter for jer og jeres gæster. Op til konfirmationsfesten er vi løbende i dialog med jer, så vi er helt sikre på, at begivenheden bliver præcis så festlig, som I ønsker den. Og undervejs i løbet af festen står vi selvfølgelighed til rådighed med alt, hvad I måtte ønske.
Slip for bøvlet med at køre hjem – overnat på Koldkærgård Ranch
På Koldkærgård Ranch har vi plads til 38 overnattende gæster. Så når enten I eller gæsterne er trætte, er der ikke langt til sengepladserne fordelt på 1 suite med bad, toilet, køkken og TV, 8 dobbeltværelser med bad og toilet, 6 dobbeltværelser med bad og toilet på gangen samt 1 luksus sommerhus med 4 dobbeltværelser med tilhørende toilet og bad. Derudover kan vi evt. hjælpe med at finde plads i det nærliggende sommerhusområde.
Previous slide
Next slide