Skip to main content

Julefrokost med overnatning

Få det hele for jer selv. Hold julefrokost for virksomheder og eller privat i anderledes og inspirerende omgivelser på den klassiske Koldkærgård Ranch med god mad og drikke samt masser af plads til fest, dans og alle de andre sjove julelege, som hører sig til en god julefrokost.

Julefrokost i bedste amerikanske country-style

Koldkærgård Ranch er inspireret af den klassiske amerikanske ranch, hvor hverdag, naturskønne omgivelser og masser af action er en del af hele set-up’et. Vi har indrettet og dekoreret autentisk med tidstypiske remedier fra wild-west perioden, og vi udlåner gerne cowboy-hatte og -støvler, hvis I har lyst til at peppe det hele lidt op med lidt country-style. Har I andre ideer til temafester, hjælper vi gerne med at flytte rundt og indrette, så det matcher jeres planer og ideer.

I har ranchen 100 % eksklusivt til jer selv og jeres julefrokost

På Koldkærgård Ranch har i det hele for jer selv. Den store og hyggelige spisestue har plads til op til 70 personer – men kan nemt indrettes til færre pladser. De intime barområder med små borde, lækre lædersofaer, dart, pool, bordfodbold byder på masser af hygge og aktiviteter. Derudover har vi to opholdsrum, et bibliotek og et udendørs bålsted, som også kan inddrages til jeres julefrokost.

Paintball og andre aktiviteter ryster holdet sammen

Skal julefrokosten byde på lidt vildere overraskelser, har vi masser af action-packed aktiviteter som paintball, lerdueskydning, rodeotyr og meget andet. Vores paintball-bane byder på nervepirrende overraskelser i et naturtro miljø, hvor der hverken er sparet på detaljer eller gear.

Paitnball eller en af vores andre aktiviteter er altid et godt sted at begynde, når julefrokosten gerne må være lidt anderledes, end den plejer. Samtidig er et godt game altid med at til ryste hele gruppen sammen og derudover øger det appetitten og den naturlige tørst.

Bare kom med forslag til jeres julefrokost – på Koldkærgård Ranch elsker vi udfordringer

Vi har lang erfaring med at planlægge julefrokoster i samarbejde med vores gæster. Vi hjælper gerne med at svare på alle mulige slags spørgsmål og bekymringer i forhold til den kommende begivenhed – uanset hvor skøre og sære, I tænker de er. Spørg endelig løs, vi har masser af erfaring og vi er altid fulde af gode ideer. Vi hjælper med alt fra indretning af lokaler, dekorationer, borddækning og sammensætning af menu plus planlægning af eventuelle aktiviteter for jer og jeres gæster. Op til jeres julefrokost er vi løbende i dialog med jer, så vi er helt sikre på, at begivenheden bliver præcis så festlig, som I ønsker den. Og undervejs i løbet af festen står vi selvfølgelighed til rådighed med alt, hvad I måtte ønske.

Slip for bøvlet med at køre hjem – overnat på Koldkærgård Ranch

På Koldkærgård Ranch har vi plads til 38 overnattende gæster. Så når enten I eller gæsterne er trætte, er der ikke langt til sengepladserne fordelt på 1 suite med bad, toilet, køkken og TV, 8 dobbeltværelser med bad og toilet, 6 dobbeltværelser med bad og toilet på gangen samt 1 luksus sommerhus med 4 dobbeltværelser med tilhørende toilet og bad. Derudover kan vi evt. hjælpe med at finde plads i det nærliggende sommerhusområde.

Instagram