Kontakt os ganske uforpligtende HER!
Find os på Skovsgårdsvej 112, 9370 Hals

Polterabend

Polterabend i fede omgivelser nær Aalborg

En brud og en brudgom har sagt et højt og rungende JA. Det kan I som vennegruppe ikke gøre noget som helst ved – til gengæld kan I fejre det med maner og på den rigtig sjove måde. Derfor har I besluttet at give den total gas med verdens sejeste, sjoveste og vildeste polterabend. I orker bare ikke den sædvanlige model hvor I trasker rundt i byens gader med en voksenbaby i en slidt barnevogn, kys til 2 kroner pr stk, en plastikpose med lunkne dåseøl, et spil bowling sammen med resten af Aalborg og så måske en burger og lidt bløde pomfritter.

Uformel Polterabend med tid til aktiviteter, hygge og fest

I vil meget hellere bruge jeres polterabend på sjove aktiviteter og spændende overraskelser sammen med jeres bedste ven eller veninde – og give ham/hende en uforglemmelig dag, der adskiller sig fra alle de mere traditionelle polterabender.
Derfor overvejer I at tage væk fra det gængse og ud på landet, hvor tingene er mere uformelle og nede på jorden. Et sted, hvor I kan få det hele både bedre og sjovere end det, alle de andre vælger. Derfor vælger I Koldkærgård Ranch, for her ved I, at alt spiller max, at alt fungerer, som det skal.

Den totale aktivitetspakke til polterabend

Den totale polterabend aktivitetspakke består af ranchens mest populære aktiviteter. Pakken indeholder hele fire forskellige aktiviteter, og har en varighed på tre til fire timer.

Med denne populære aktivitetspakke kan I se frem til at overraske brud eller brudgom med et spil paintball på vores paintball-bane inklusiv 100 kugler, laser lerdueskydning, bue og pil og enten rodeotyr eller langsavning.

Ranchstemning med tid til snak, sjov og hygge

Er I mere til nydning, afslapning og nogle hyggelige timer sammen? Vi tilbyder også mere rolige og samlende aktiviteter til jeres polterabend såsom kokkeskole, vin- og ølsmagning, Putting Green og hesteskokast. Alt sammen foregår i naturskønne omgivelser med den rigtige ranchstil og -stemning tæt på Aalborg.

Frit valg på alle hylder – også når det gælder mad og drikke

Der er aktiviteter nok at vælge mellem, og valget er frit – det er jer selv, der bestemmer slagets gang. Men vi hjælper selvfølgelig gerne med at at planlægge aktiviteterne, så I kan nå alt det aktive og sjove samtidig med, at I har tid nok til at nyde jeres polterabend med både samvær og medbragt mad og drikkevarer.

Faciliteter til meget mere end action

Uanset hvilke af vores mange aktiviteter, I vælger, er der også mulighed for at benytte vores faciliteter fx grillhytte, grillterrasse og bålplads, hvor I kan tilberede og nyde jeres medbragte mad og drikkevarer.

I kan også bestille vores grill-menuer ligesom vi selvfølgelig gerne hjælper med drikkevarer – både de kolde og de varme.

Plads er der nok af, og skulle der være behov for at et lille ophold i læ for sol eller regn, har vi mange skønne steder rundt om i området.

Brude og brudgomme drømmer alle om lave noget forskelligt på deres polterabend. Det samme gælder vennegrupperne – altså alle jer, som skal arrangere dagen. I har også vidt forskellige ønsker til, hvordan en polterabend skal forløbe.

Men på Koldkærgård Ranch bliver det aldrig noget problem, fordi I har mere end 10 forskellige aktiviteter at vælge mellem. Vi hjælper gerne med at planlægge og kombinere dagen, så det hele forløber som det skal – inkl. uforudsigelige (men ufarlige) overraskelser som fald fra rodeotyr, angreb med paintball geværer, ømme skuldre efter bue & pil eller langsavning, for mange pølser samt et altid øget behov for kolde drikkevarer.

Det eneste, vi ikke kan hjælpe med, er at fjerne eventuelle tømmermænd dagen efter.